The Most Beautiful Girl in the World

Jessa!
 
14 juli 2006, om 7 voor 2 ‘s middags, Pacific Time (PST), is Jessa Natascha Verhoef geboren. Dochter van Winni Verhoef & Marisca Kooij en zusje van Maite. Ze weegt 3186 gram en is 53 cm lang.
Vanacht om 3 uur brak het vruchtwater maar de weeen zetten nog niet echt goed door. Vanochtend om 10 uur op ons gemakkie naar het ziekenhuis gegaan. Nog geen zware weeen maar al wel 4-5 cm ontsluiting (12 uur). Maar even in bad (jacuzzi in onze ‘eigen’ kamer met alles erop en eraan). Al snel waren de weeen heftiger en langer maar na de langzame progressie durfden we niet te geloven dat we er al waren. Toch wel, eenmaal uit bad met spoed de dokter gebeld en 15 min later was ze er. Na onze ervaring met Maite… was dit een soepele bevalling 🙂
Oma en zusje Maite zijn langsgeweest. Omdat er geen kraamhulp bestaat hier, moet de nieuwe moeder altijd 24 uur in het ziekenhuis blijven (ze leren je wassen en voeden e.d. 🙂 Ze maken het allebei erg goed. Maris voelt zich prima en Jessa is superlief en gedraagt zich helemaal zoals het hoort (eten en slapen). Ze heeft al flink gedronken en lijkt helemaal tevreden dat ze er is. JESSA!
 

Leave a comment